brez_zadel-product-header
Utrip mesta · dom

Dobra novica za vse strastne kolesarje! Če si ne predstavljate življenja brez svojega kolesa, lahko ta zdaj živi z vami, in to na steni vašega stanovanja. On The Wall je inovativno, ročno izdelano držalo za kolo, ki je hkrati pohištvo.

Ljubezen do kolesarjenja in lesa je v podjetju Lignum Bike Company rodila inovativni kos pohištva, na katerega lahko obesite svoje kolo pa tudi shranite opremo za kolesarjenje. Tako lahko svojo strast do kolesarjenja postavite na ogled, hkrati pa veste, da je vaše kolo shranjeno na varnem.

Če vas klasična držala za kolo, narejena iz okornih in nerodnih kovinskih drogov ne prepričajo ter hkrati iščete moderno različico le-tega, ki bo odlično izgledala tudi v vaši dnevni sobi, je kolekcija držal za kolesa On The Wall narejena za vas.

PREBERITE ŠE: Pametno stojalo za kolo Bike Butler

Ročno narejena iz kakovostnega kanadskega lesa z usnjenimi komponentami za pripenjanje kolesa so On The Wall držala ne le praktična, ampak tudi tako stilsko dovršena, da pritrjena na steno ne zavzamejo preveč prostora in hkrati sovpadajo z ostalo notranjo opremo sobe. Glede na vaš okus in stil, lahko izbirate med štirim različnimi držali. Vsa so oblikovana tako, da na njih prislonite ali pa zapnete le del kolesa, na primer sedež, in na ta način ne poškodujete ali opraskate komponent kolesa. Nekatera izmed njih imajo tudi poličke, na katerih lahko varno shranite tudi ostalo kolesarsko opremo.

Če pustimo estetski vidik ob strani, so On The Wall držala za kolo dovolj vzdržljiva in varna za vsakodnevno uporabo ter imajo potencial, da postanejo nov najboljši prijatelj vašega kolesa. Kadar ni v vaši družbi, seveda.

"On The Wall" kolekcija držal za koloOdpri galerijo

 

 

Anti-pametni telefon jedilna miza Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona Pizzeria Pronto Pizzeria Pronto: pica kot iz krušne peči na štedilniku Servieta/prtiček v obliki srca Valentinov pogrinjek: kako iz prtička narediti srce? Pohištvo Oriental Series Moderno pohištvo z orientalskim pridihom · ·