ONFAdd, silikonske prozorne dežne nogavice
Utrip mesta · moda

Gotovo poznate situacijo, ko se v supergah odpravite po opravkih, ujame vas dež, do doma pa hodite s ‘cmokajočimi’ nogavicami, ki so videti, kot da ste jih ravnokar potegnili iz oprane žehte. Kipite od jeze, ker ste na deževen dan obuli superge, a ničesar ne morete spremeniti. No, ni ravno res, da ne morete. V resnici lahko, če s seboj vzamete ONFAdd, silikonske dežne nogavice, ki vas ščitijo pred vodo in blatom. Briljantna ideja.

Vemo, da je vreme lahko zelo nepredvidljivo, zato ni nenavadno, da ljudje nenehno preverjamo, kakšno vremensko sliko meteorologi napovedujejo za naslednji dan, preden se odločimo, s katero modno kombinacijo bomo zažigali. In tu je seveda pomemben tudi izbor čevljev. A saj veste, napačen čevelj ob deževnem dnevu povzroči več slabega kot dobrega.

Na nevarnost ‘cmokajočih nogavic’ so bili pozorni pri japonskem podjetju ONFAdd, ki so že lani lansirali nogavice za dež, toda v barvi, ki zakriva videz superg.

Nova edicija ONDAdd dežnih nogavic je zato v prozorni barvi, skozi katero se vidi prvoten model čevlja in vzorec. Lahko pa se odločite tudi za barvne nogavice, ki jih lahko usklajujete z modnimi kombinacijami.

ONFAdd, silikonske prozorne dežne nogavice, ki ščitijo vaše superge pred dežnimi kapljicami in blatom, so opremljene z reliefom na podplatu, kar pomeni, da preprečujejo, da bi vam spodrsnilo. Nov dizajn je tudi ploščate oblike, zato ne boste imeli večjih težav s shranjevanjem. Vedno in povsod jih lahko imate s seboj in se zaščitite pred nepredvidljivimi vremenskimi razmerami.

Na njihovi spletni strani jih lahko dobite za slabih 20 dolarjev, kar pomeni, da morate pripraviti približno 18 evrov, če želite, da je letošnja deževna sezona za vas popolnoma suha.

Galerija slik – ONFAdd, silikonske dežne nogavice

ONFAdd, silikonske prozorne dežne nogaviceOdpri galerijo

IVANMAN_Photo Jure Makovec MBFWLJ 2018: v prestolnico prihaja 24. novembra 5482df1026092_-_mcx-best-worst-hairstyles-2013-britney-spears-s2 7 pričesk, ki ne pristajajo nobeni ženski pete-bellis-432867-unsplash 12 kosov oblačil, ki niso praktična za potovanje moschino x H&M Moschino x H&M: poglejte si celoten lookbook najbolj vroče kolekcije leta · ·