Opel-Combo-Life-00
Utrip mesta · mobilno

Če kaj, se pri Opel Combu Life opazi njegova velikost, ki je iz generacije v generacijo večja. S tem je na razpolago več prostora, posledično pa je Combo vedno bolj praktičen. In kaj bo Combo ponudil slovenskemu kupcu?

O lastnostih in karakteristikah, ki jih ima Opel Combo Life, smo se že razpisali, tokrat pa smo izvedeli malce več o pogonih, ki si jih bodo lahko omislili slovenski kupci. Opel Combo Life bo na voljo z 1,5-litrskim dizelskim motorjem, ki bo razpolagal z močjo od 75 pa vse do 130 konjskih moči. Na voljo bodo s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, močnejši dve različic pa s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom oziroma 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Bencinske barve zastopa 1,2 Turbo bencinski motor s 110 oziroma 130 konjskimi močmi. Prvi je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, drugi pa bo v letu 2019 na voljo z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

Poudarek novega Opel Comba Life sloni na prostornosti, praktičnosti, prilagodljivosti in velikemu številu odlagalnih površin. Za lažji dostop do prtljažnika si je mogoče omisliti Comba, pri katerem se stekleni del prtljažnih vrat odpira ločeno. Za lažje premagovanje bolj zahtevnih terenov imamo na voljo IntelliGrip, sistem nadzora zdrsa koles, ki smo ga spoznali že pri Oplu Grandland X. Opel Combo Life bo na voljo ob koncu prve polovice leta 2018 in dobavljiv ob koncu druge polovice leta 2018. Novi Combo je vsekakor drugačen od predhodnika, v pozitiven smislu, saj bo družinam še bolj prijazen, kot je bil do zdaj. Več o prilagodljivem Combu pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

Galerija slik: Opel Combo Life

Opel Combo LifeOdpri galerijo
History Supreme Top 10: jahte za to poletje, ki bodo v tebi prebudile pravega hedonista maxresdefault Vanmoof S2 in X2: električno kolo, o katerem lahko le sanjaš Nissan ProPILOT Nissan ProPILOT: tudi Nissan na poti proti avtonomni vožnji Nissan Leaf Nissan Leaf: Slovenija bo še bolj naelektrena · · ·