Opel Combo Life: najboljši družinski prijatelj
Utrip mesta · mobilno

Pri Oplu trdijo, da ima Combo Life dovolj prostora za sedem ljudi in še za dva zlata prinašalca. Pred nekaj dnevi smo predstavili Citorënovega Berlinga in le vprašanje časa je bilo, kdaj se bo predstavil še njegov bratranec iz Rüsselsheima.

Opel predstavlja novega Comba Life kot najboljšega družinskega prijatelja zaradi njegove prostorne kabine in prilagodljivosti. Na voljo je pet ali sedem sedežev in z enojnimi ali dvojnimi drsnimi vrati. Krajša različica je dolga 4,40 metra, daljša pa 4,75 metra. Če vas nova podoba Berlinga ni pritegnila, si boste lahko izbrali Opel Comba Life, ki ima nekoliko bolj konservativen videz. Kratka različica z petimi sedeži ima 597 litrov prtljažnega prostora, medtem ko ima podaljšana različica za 850 litrov prtljažnega prostora. Če v tem primeru podremo zadnje sedeže, dobimo za ogromnih 2.693 litrov prtljažnega prostora. Za še večjo uporabnost zadnje vrste ponuja Opel klasično zadnjo klop, ki je deljiva v razmerju 60 : 40, ali tri posamezne sedeže.

Poleg obilice prtljažnega prostora je na voljo še kopica drugih shranjevalnih površin. V osrednjo konzolo v prvi vrsti lahko postavimo celo 1,5-litrsko plastenko, nad glavo pa imamo predal z velikostjo 36 litrov. O točnih zmogljivostih motorjev še ni govora, je pa jasno, da bodo v ponudbi različni dizelski in bencinski motorji. Na voljo bosta 5- in 6-stopenjski ročni menjalnik in po želji še 8-stopenjski samodejni menjalnik. Ker gre za družinski avtomobil, bo temu namenjena tudi kopica asistenčnih sistemov, med katerimi najdemo prednjo kamero, head-up projektor in radarski tempomat. Za lažje parkiranje je na voljo parkirna asistenca in širokokotna zadnja kamera. Comba Life in Berlinga smo že spoznali, čaka nas le še predstavitev Peugeotovega družinskega prijatelja.

Galerija – Opel Combo Life: najboljši družinski prijatelj

Opel Combo Life: najboljši družinski prijateljOdpri galerijo

Emflux One Emflux One: električni “superbike” Fisker EMotion Fisker EMotion: limuzina, ki bo naelektrila ozračje 2018 Kia Ceed Nova Kia Ceed: Adijo, apostrof, in dobrodošla, praktičnost Citroën Cxperience Concept Citroën Cxperience Concept: koncept, ki napoveduje limuzino modernega časa · · ·