Opel Corsa S
Utrip mesta · mobilno

Kot razlagajo pri Oplu, je odločitev za izbiro Opel Corse S povsem preprosta. Zanjo se bodo odločili tisti, ki si pod pokrovom svojega avtomobila želijo nekaj več konjskih moči. Poleg tega pa si želijo tudi nekaj več prostora, kot ga ponuja Opel Adam S.

Gre torej za nekakšno nadgradnjo aktualne Opel Corse, ki ima vgrajen 1,4-litrski bencinski turbo motor s 150 konjskimi močmi. Celoten avtomobil je odet v privlačen vizualni paket, ki ga lahko zasledimo tudi na Corsi OPC. Odbijači, pragovi, spojlerji in razni drugi dodatki naredijo Corso S še privlačnejšo, ko pa je odeta v živo rdečo barvo in 17-palčna platišča, pa deluje še bolj strupeno. Temu primerno je športno naravnana tudi notranjost avtomobila. Ravno odrezan spodnji del volana, športni sedeži Recaro, zatemnjena stekla in rdeče-črna kombinacija so elementi, ki jih pravi avtomobilski navdušenci pričakujejo in si jih tudi želijo.

PREBERITE ŠE: OPEL INSIGNIA Z NOVO OZNAKO IN ŠE VEČ OGNJA

Opel Corsa S tako predstavlja še enega vročega “hothacha“, ki bo brez večjega napora našel kar nekaj zadovoljnih uporabnikov. V kolikor vam je izbira Corse OPC preveč, a vam je všeč njen videz, bo Opel Corsa S kot nalašč za vas.

Galerija slik: Opel Corsa S

Opel Corsa SOdpri galerijo
Lotus Evora GT430 Lotus Evora GT430: najboljši Lotus do zdaj Čoln z jacuzzijem Čoln z jacuzzijem: sprostitev na vodi pix_04 PIX: električni kinder jajček GranTurismo 2020 Kaj nam za 2020 pripravlja Maserati? · · ·