Open Vessel vzbuja pozornost z nenavadno obliko.
V zraku · dizajn

Vsi vemo, da je delo lahko še kako izčrpavajoče in dolgočasno. Ure in ure sedenja pred računalniškim zaslonom nedvomno puščajo posledice. Na našo srečo se podjetja trudijo najti nove načine, s katerimi bi povečala produktivnost in zadovoljstvo svojih delavcev.

Inovacija, ki želi dati podjetjem novo možnost za izboljšanje delovnega okolja, je Open Vessel – zabojnik za meditacijo. Namenjen je povečanju energije in osredotočenosti delavcev. Ti se bodo lahko za nekaj trenutkov sprostili v udobnem zavetju in odmislili vse, kar jih še čaka.

Zabojnik v obliki jajca nudi edinstveno zvočno izkušnjo. Ko se bomo v njem udobno namestili, bomo lahko izbirali med več možnostmi poslušanja različnih zvokov. Na meniju bomo našli sproščanje, napajanje z energijo, sanjarjenje, meditiranje, tišina in poslušanje glasbe.

Podjetje se je povezalo z različnimi glasbeniki, ki so posebej zanje ustvarili izvirne melodije. Na aplikaciji Spotify so ponujeni tudi glasbeni seznami.

V notranjosti velikega jajca bomo našli krožno klop, ki je obdana z naslonjalom z vgrajenimi LED-lučmi, ki vas bodo razvedrle.


maxresdefault ACBC: modularne superge ali čevlji za potovanja nordisk-alfheim-tepee-tent-designboom-1800 Nordisk Alfheim: poklon tradicionalnim nomadskim šotorom rainsocks_0004 Dežne nogavice ONFAdd: odlična zaščita za vaše superge REC Watches P-51 REC Watches P-51: ure, narejene iz starih Mustangov · · · ·