Opravljivka (Gossip Girl): vrača se serija, ki je navdušila svet
Kulturni izbor · film

Če vas zanima, kako škandalozno živi elita na Manhattnu, bodo vaša “opravljivska in vohunska” nagnjenja kaj kmalu izpolnjena – na zaslone se vrača serija Opravljivka (Gossip Girl), ki je navdušila svet.

Pisalo se je leto 2000, ko je svet spoznal, kakšno je življenje največje elite na Manhattnu, ki je z marsikaterimi dejanji dokazala, da gre za navadne smrtnike, ki prav tako imajo težave, vzpone, padce, srečne in nesrečne trenutke, četudi imajo goro denarja.
Leta 2012 smo bili priča zadnji epizodi te priljubljene serije, osem let kasneje, naslednje leto, pa bodo domnevno največji privrženci in nove generacije uživali v desetih enournih epizodah, ki jih je podpisal izvirni scenarist serije.

Natančna vsebina serija ni znana, a naj bi bila v izviren scenarij vključena tudi vprašanja družbenih omrežjij, tehnologij in sodobnega življenja v New Yorku, ki se je močno spremenilo v tem času.
Ni znano, kdaj bodo začeli s snemanjem serije, kdo bo tokrat upodobil razvajeno mladino, niti kdaj bo premiera serije. A jasno je le eno: kmalu se boste vrnili v leto 2007!

BeFunky-collage Nominacije za emmy 2019: kdo si jih je prislužil največ? ob_e3975b_le-chardonneret-photo-4 Branje v enem dihu: knjige, ki jih moraš prebrati, preden postanejo filmi MV5BNmExNmE1OGUtNTUwNC00NDFhLTg4OWEtNjVmZWNlZTU2ZGVhXkEyXkFqcGdeQXVyNjcyOTk4NTM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_ Najboljše slovenske grozljivke vseh časov: zaledenela ti bo kri! BeFunky-collage Ko film sreča slikarstvo: 12 skritih slik v naših najljubših filmih, ki smo jih spregledali