PicMonkey Collage 1
Utrip mesta · moda

Izjemno priljubljen italijanski modni nakit Ops!Objects prinaša to jesen kopico novosti. Novi modeli ur, zapestnic, ovitkov za telefon in tudi sončnih očal nas bodo s svojo eleganco in edinstvenostjo ponesli nazaj v nepozabna 50. in 60. Modni dodatki Ops!Objects pa bodo zdaj krasili tudi moška zapestja, saj znamka prvič predstavlja uniseks kolekcijo ur Ops!Posh.

Vodilna italijanska znamka izjemno priljubljenega nakita Ops!Objects osvaja dekleta in ženske že od leta 2010. V njej se najdejo vsi ljubitelji edinstvenosti: čeprav ustvarjalci iščejo navdih v najbolj klasičnih kosih nakita, ga nato predelajo na sodoben in edinstven način. To je tudi razlog, zakaj so nekateri njihovi kosi postali prave ikone sodobnega nakita.

PREBERITE ŠE: Wigglesteps: so to najlepše barvite nogavice te jeseni?

Tokrat prvič predstavljajo uniseks kolekcijo ur Ops!Posh, ki bodo lahko krasile tudi moška zapestja. Ure iz te kolekcije spominjajo na brezčasne klasične ure iz 50., preoblikovane pa so s prepoznavnim pridihom Ops!. Zasnova je minimalistična in ploska, ure pa so tako primerne tako zanjo kot zanj. Posebnost ure so snemljivi paščki, ki se lahko med seboj kombinirajo.

Seveda nas čaka še več novosti – med drugim sončna očala Ops!Greta, ki spominjajo na velike dive iz 50., ure in ovitki za telefon Ops!Geometric, zapestnice Ops!Moving, ki so jih navdihnila nepozabna 80. in večni kosi nakita Ops! v kolekciji Ops!Tresor.

Galerija – novosti italijanskega nakita Ops!Objects

Italijanski nakit Ops!ObjectsOdpri galerijo

Lenivec Prstan 3 v 1 – tridelni prstani, ki tvorijo žival, ko jih nosite skupaj 80-letni Wang Deshun zaslovel kot maneken. Pri 80 letih postal maneken in že na prvi modni reviji povsem očaral svet Superge iz recikliranih materialov Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley: eko superge iz recikliranih morskih odpadkov Superge Stan Smith Gore-Tex Adidas Stan Smith Gore-Tex superge – pripravljeni na zimo! · · · · · ·