Optična prevara
V zraku · buzz buzz

Zdaj je, zdaj je ni. Vidite priloženo sliko ali ne? Oglejte si to optično prevaro, ki vas bo pustila odprtih ust. Ste eden tistih, ki nič ne verjame, dokler ne vidi na lastne oči? Tu se bo zgodilo ravno nasprotno, saj boste motiv sprva videli, nato pa bo izginil pred vašim nosom. David Copperfield se lahko skrije!

Vidite spodnjo sliko? Seveda jo! Običajno se nam slike na temo optičnih prevar ob strmenju v določeno točko prikazujejo, tokrat pa bo slika pred vami popolnoma izginila. Ne, niste sredi puščave in popolnoma dehidrirani. Ne gre za fatamorgano, temveč za motiv, ki uspešno prelisiči oči oz. zavede možgane.

PREBERITE ŠE: 15 najboljših optičnih prevar na fotografijah

Kaj storiti, da bo slika izginila pred vašim očmi kot kafra? Strmite v sredino in po nekaj sekundah bo izpuhtela. Ja, resnično ni nič tako, kot se zdi!

Uporaba samolepilnega listka Samolepilne listke ste celo življenje uporabljali narobe! Nenavadno prijateljstvo Nenavadno prijateljstvo medveda, leva in tigra Reebok oglas za superge Če dovolj hitro tečete mimo tega Reebok oglasa, dobite superge Ko zmenek pride na dom Zmenek: kaj naprej opazi ob prvem obisku tvojega stanovanja?