Morela okulisti_3
Sponzorirano · Utrip mesta · lokali

Če nikakor ne najdemo pravih korekcijskih ali sončnih očal, ki so zdaj, ko smo dodobra zakorakali v pomlad, vse bolj pomembna, se sredi tedna ustavimo v optiki Moop Morela, kjer pripravljajo posebno akcijo za mlade.

Woop, woop! Ker sonce že dobro razteguje svoje krake in smo z vsakim dnem bliže tudi razbeljenim poletnim dnem, moramo poskrbeti tudi za svoje oči in si omisliti kakovostna sončna očala. Mladi smo, roko na srce, pri njihovi izbiri še precej izbirčni, bodisi z njimi radi pošminkiramo ali pa preprosto zato, da si kupimo kakovostne špeglce.

Prav zato so v Optiki MOOP Morela mladim namenili posebno pozornost, zato nas vsako sredo med 17. in 19. uro vabijo na skodelico kave ter sprehod mimo sončnih in korekcijskih očal priznanih oblikovalcev, kot so Dolce Gabbana, Tommy Hilfiger, Marc by Marc Jacobs, Persol, Prada, RayBan in Vogue. Z odprtimi rokami nam bodo pri izbiri pomagali prijazno osebje in stilistke, med nakupovanjem očal, pri katerem lahko izkoristimo 20-odstotni popust, pa nas bodo spremljale tudi pomladne melodije izpod rok izbranega didžeja.

Odpri galerijo

cover Najbolj slavne kavarnice, ki so navdihnile literarni svet 1150468_671138459580774_1431845007_o copy Republica Pasta – sveže “take-away” paštice Simon Avsec Burrito Loco je (z)mešanček hitrega, zdravega in okusnega Nov urban prostor, namenjen mladim in manj mladim, umetnikom, raziskovalcem ali mimoidočim. Foto: Odpiralni časi Najboljši kotički za pitje kave v centru Ljubljane