Organicer
V zraku · tehnologija

Kdo pravi, da Slovenci nismo inovativni? Pametni rokovnik, ki ga je zasnovala ekipa 4 slovenskih prijateljev, je na platformi Kickstarter v hipu presegel zastavljeni cilj.

Organicer je umetniški, barvit in funkcionalen pametni rokovnik, ki povezuje najboljše lastnosti ročnega in digitalnega načrtovanja.

Ustvarjalci želijo beleženje z novim pripomočkom popeljati na višjo raven. Fotografije vaših ročnih zapiskov je mogoče z Organicerjevo pomočjo vselej preverjati, spreminjati ali označevati. Na ta način ne boste nikoli pozabili na vsakodnevne obveznosti, hkrati pa vam fizičnega rokovnika ne bo treba nositi s seboj.

Digitalni urnik, ki zajema čas od 6.00 do 21.30, bo vaše obveznosti porazdelil v različne termine. Uporabnik lahko aplikaciji vedno naroči, koliko časa pred določenim dogodkom naj mu pošlje opomnik.

Aplikacija Organicer je zasnovana po vaši meri. Na seznamu dnevnih opravil najdete 3 ikone, ki jih poimenujete poljubno (npr. nakupovanje, naloge in projekti). Tako se boste v najkrajšem možnem času seznanili z najpomembnejšimi obveznostmi.

Digitalne zapiske prav tako lahko delite s svojimi prijatelji, sodelavci in družinskimi člani. Ko boste določeno nalogo opravili, bodo o tem obveščeni tudi ostali.

Za projektom stoji ekipa 4 slovenskih prijateljev, ki so se prvič srečali v najstniških letih. Ines Mulec, David Sovec, Nika Starovasnik in Sasha Segula verjamejo, da jim bo s svojo inovacijo uspelo prepričati javnost. Če ste takšnega mnenja tudi vi, lahko njihov izdelek, ki je ocenjen na 35 $ (31 €), prednaročite že danes.

Galerija – Pametni rokovnik Organicer

OrganicerOdpri galerijo

alvaro-reyes-500037-unsplash Katere vaše osebne podatke hrani Apple in kako jih prenesti? shutterstock_407607301 10 najboljših aplikacij za poslovno rabo tablice huawei-liam-11 Ali so tablice primerne za otroke? ezgif.com-webp-to-jpg (13) Omejena kolekcija ure, s katero NASA obeležuje 60 let raziskovanja vesolja · · ·