2016vfop0
V zraku · buzz buzz

Ko padejo zastori in se podelitev Oskarjev konča, se zvezde znajdejo na eni najbolj zaželenih zabav v mestu. Takrat se medijska hiša Vanity Fair v sodelovanju s fotografom Selingerjem loti projekta ustvarjanja izjemnih portretov zvezdnikov, ki tokrat že tretje leto zapored navdušujejo splet.

Fotograf Mark Selinger v sodelovanju z Vanity Fairom in Instagramom že tretje leto zapored na zabavi, ki sledi podelitvi Oskarjev, ustvarja neverjetne portrete zvezdnikov. Zvezde vseh segmentov filmske industrije si tako vzamejo trenutek in stopijo pred objektiv mojstra.

Vsak portret je intimna seansa z zvezdnikom in ga prežema hollywoodski glamur. Kot vsako leto je tudi letošnji Vanity Fair After Party gostil množico izjemno zanimivih zvezdnikov, tudi tistih, ki so prejeli tako zelo zaželeni kipec. Tako sta pred objektiv stopila Brie Larson in Sam Smith … in vrsta drugih.

PREBERITE ŠE: Oskarji 2016: najbolj všečkane fotografije s podelitve Oskarjev

Za več portretov obiščite Vanity Fair – Instagram kanal oziroma sledite povezavam v tem članku.

Lady GagaOdpri galerijo
Urban Snowmobiling Levi LaVallee: z motornimi sanmi kar po mestnih ulicah iMom iMom: bodo otroke nekoč vzgajali in pazili roboti? Pingvin Dindim Dindim: pingvin, ki vsako leto preplava pol sveta, da obišče moža, ki mu je rešil življenje Odbite otroške frizure To so najbolj odbite frizure, ki ste jih kdaj videli ·