photo-1518793903-5137f565f6ce
V zraku · odnosi

Bodi samska, dokler ne srečaš pravega moškega, ki ne le da ti odpira vrata v prostore, temveč tudi vrata v nove izkušnje in priložnosti.

Nekoga, ki ne bo držal tvoje roke le med sprehodom po mestu, temveč nekoga, ki te bo prijel za roko in popeljal na nove kraje in boš z njim doživela nove stvari.

Ostani samska, dokler ne srečas pravega moškega, ki ti ne bo le povedal, kako čuti, ampak ti bo vedno znova to skozi geste, naklonjenost in trud tudi pokazal.
Nekoga, ki te bo poljubljal, ker pač lahko. Nekoga, ki te bo ponoči stisnil k sebi. Nekoga, ki mu pri tem ne bo mar, da ga tvoji lasje žgečkajo po obrazu ali pa da mu je zaradi tebe zaspala roka. Ostal bo na miru, ker je v tvoji spečnosti nekaj lepega in te ne želi zbuditi.

Ostani samska, dokler ne spoznaš pravega moškega, ki te bo predstavil prijateljem. In čeprav boš živčna, ti bo vliv samozavest, saj je srečen, da si z njim.
Nekoga, ki ti bo dal občutek, da si dobrodošla in čeprav si nova v družbi, že vsi vedo zate.

Ostani samska, dokler ne spoznaš pravega moškega, ki te bo peljal na pravi zmenek. Ne gre le za srečanje ob pijači, ampak za večerjo v restavraciji. Zapravljanje denarja se za pravo osebo vedno splača. In on to ve.
Nekoga, ki bo do vseh pokazal spoštovanje, prijaznost in radodarnost.

Ostani samska, dokler ne spoznaš pravega moškega, ki ti bo odpisal na sporočila.
Nekoga, ki ga ni strah dvigniti telefona in te poklicati. Nekoga, ki se bo zavezal k načrtom za prihodnost in ga predanost ter resna zveza ne strašita.
Nekoga, ki se zaveda, da je tisto, kar lahko ponudi, vredno. In je v primeru izigravanja pripravljen oditi.

Ostani samska, dokler ne srečaš pravega moškega, ki išče izzive in jih vidi kot nekaj, kar lahko premagata skupaj, ker sta ekipa.
Nekoga, ki v pogovorih uporablja besedo “MIDVA”.

Ostani samska, dokler ne spoznaš moškega, ki te bo družini predstavil kot svoje dekle. Ker to je to, kar si.
Nekoga, ki se za ta korak odloči le, če misli resno.

Ostani samka dokler ne najdeš moškega, ki te dela samozavestno. Tako glede tvojega videza kot tudi tvojega počutja. Njegova naloga namreč je, da se ob njem počutiš varno, zaželeno in ljubljeno.
Nekoga, ki uporablja besedo “LEPA” namesto “SEKSI”.
Nekoga, ki ti iskreno pove, kdaj si videti dobro in kdaj ne. Ampak hkrati nekoga, ki ti bo iskreno rekel, da si videti odlično tudi takrat, ko nimaš ličil in si smešno oblečena.

Ostani samska, dokler ne spoznaš pravega moškega, ki ima kariero in ne službo.
Nekoga, ki o tem, kar dela, govori z navdušenjem, ki ga občutiš tudi ti.
Nekoga, ki ima načrt in te vidi v svoji prihodnosti.

Ostani samska, dokler ne najdeš pravega moškega, ki ve, da najtežji del ni bil to, da te je dobil, ampak je to, da te obdrži.
Nekoga, ki ti dokaže, da si vredna vsega truda in pozornosti.

Ostani samka, dokler ne najdeš pravega moškega, ob katerem zardiš, ko ti da kompliment. Ob katerem še vedno drgetaš, ko te poboža po nogi.
Nekoga, ob katerem se zjutraj zbudiš in si srečna, da ga imaš ob sebi.

Nekoga, ki te popolno in brezpogojno ljubi. 

Nekoga, brez katerega si ne predstavljaš življenja.

Ostani samska, dokler ne spoznaš kavalirja.

Usoda, okoliščine in čudne situacije bodo posrkbele, da se vama nekega dne prekrižajo poti. In ko se bo to zgodilo, boš šla samo še naprej. V tistem trenutku se boš nehala ozirati nazaj!

Vir: thoughtcatalog.com

3 nekoliko srhljiva načina, kako si pari sčasoma postanejo podobni 3 nekoliko srhljivi načini, kako si pari sčasoma postanejo podobni liana-mikah-1405151-unsplash Zakaj so tete v življenju svojih nečakov in nečakinj tako pomembne? Zakaj tako težko rečemo "ljubim te"? Zakaj tako težko rečemo “ljubim te”? today-in-tv-history-carrie-proposal1.jpg Kako se raziti s čudovito osebo, ki enostavno ni za nas ·