Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom.
V zraku · buzz buzz

Droni, ki so še pred kratkim veljali za naprave v domeni profesionalcev, postajajo vse bolj dostopni širši javnosti. V zadnjih letih se je namreč njihova cena občutno znižala, ob tem pa je mogoče zaznati tudi viden napredek tehnologije.

Najnovejši modeli vključujejo kakovostne kamere in stabilizacijsko tehnologijo, ki pripomorejo k preprosti uporabi v zunanjih prostorih. Večina dronov se je prav tako sposobna spretno izmikati oviram. Zaradi možnosti upravljanja z velike razdalje lahko uporabniki posnamejo zavidanja vredne fotografije iz ptičje perspektive.

Z večanjem povpraševanja po dronih pa se seveda hkrati veča število proizvajalcev, ki si želijo najti svoj prostor pod soncem.

Tekmovanja se ne odvijajo le med podjetji, pač pa tudi med uporabniki. Ti si prizadevajo ustvariti posnetke, vredne nagrade. Najdete jih lahko na različnih spletnih straneh, kot sta SkyPixel, ki deluje v sodelovanju s podjetjem DJI, in Dronestagram. Prepričani smo, da boste v galeriji našli nekaj fotografij, ob kateri ne boste mogli ostati ravnodušni.

Galerija – Fotografije, posnete z dronom

Lençóis Maranhenses National Park, BrazilijaOdpri galerijo
Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile. Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1, 1 milijard let. Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1,1 milijarde let Kopalke iz lepilnega traka so hit letošnjega poletja. Kopalke iz lepilnega traku so hit letošnjega poletja · · ·