Junebug Weddings: Antologija natečaja za najlepše potovalne poročne fotografije za leto 2015
V zraku · buzz buzz

Marsikdo meni, da je poroka krona ljubezni. Ali je res ali je to otrok presodite sami, vsekakor pa je poroka eden najlepših dnevov v življenju marsikoga, dan, ki ga bo v srcu nosil do konca življenja. Spletna stran Junebug Weddings, ki se ukvarja s poročnim svetovanjem, je že sedmo leto zapored priredila fotografski natečaj poročne fotografije, letos pa že drugič tudi natečaj za najlepše potovalne poročne fotografije. Te so tako osupljive, da se boste vanje kar zaljubili, zaradi njih pa bo prav vsak verjel v ljubezen.

Junebug Weddings je nedavno objavil osupljive zmagovalne fotografije natečaja Best Destination Photos za najboljšo potovalno poročno fotografijo v letu 2015. Cvetober več kot 4000 tisoč poslanih fotografij iz več kot 40 držav je tako presunljiv, da bo zaradi njih prav vsak verjel v ljubezen.

PREBERITE ŠE: Sanjska poroka: Nasveti za popolne poročne fotografije

V igri za naziv so bile fotografije posnete na porokah, posnetki zarok, obletnic in iz medenih tednov, žirija pa jih je ocenjevala na podlagi tega, kako so fotografi uspeli ujeti tako ljubezen para kot lepoto kraja.

Junebug Weddings: Antologija natečaja za najlepše potovalne poročne fotografije za leto 2015Odpri galerijo
Nujna nova znanja sodobnega podjetnika 7 nujnih podjetniških znanj za sodobno start-up podjetništvo Matematika ljubezni Matematika ljubezni: matematična formula, ki odkrije, ali bo partnerski odnos uspešen Skromni začetki najuspešnejših poslovnežev na svetu. Prve in najslabše službe najuspešnejših poslovnežev na svetu Emoji Mosaic Emoji Mosaic – spletna stran, ki tvojo fotografijo spremeni v mozaik iz smeškov ·