preobrazbe2
V zraku · buzz buzz

Te preobrazbe so res nore!

Gotovo ste že kdaj imeli željo, da bi se lahko vsaj za kak dan ali dva spremenili v nekoga drugega, da bi postali nekdo drug. No, Alexis Stone, neverjetni vizažist z več kot 850 tisoč sledilci na Instagramu, je lahko videti kot kdorkoli na tem planetu! S pomočjo ličil se namreč spremeni v kateregakoli zvezdnika ali znano osebo na svetu in z lahkoto je videti točno tako kot oni!

Prav tako ima kanal na YouTubu, kjer objavlja posnetke in ima že več kot 176 tisoč naročnikov. Njegova vsebina se seveda osredotoča na ličenje in vsebine, povezane z transvestiti (Alex je namreč transvestit). Preobrazbe v zvezdnike pa so le del njegova ustvarjanja z ličili. Alex se namreč osredotoča tudi na glamurozno ličenje in pa tudi na preobrazbe v strašljiva bitja in like iz grozljivk, kot je npr. Freddy Krueger iz More v Ulici brestov.

Alex je med drugim za portal Bored Panda povedal, da ga včasih znane osebnosti tudi kontaktirajo in ga prosijo, da se preobrazi vanje, kar mu zelo laska. Preobrazba mu ponavadi vzame nekje 80 minut, najraje pa poustvari Angelino Jolie. Do zdaj se je spremenil v več kot 200 znanih osebnosti in ni videti, da se ima namen ustaviti.

Kaj menite o transformacijah? Katera vam je najljubša?

To je Alexis Stone!

Alexis Stone kot Amy Winehouse

Alexis Stone kot Carrie Fisher

Alexis Stone kot Angelina Jolie v Zlohotnici

Alexis Stone kot Glenn Close (Cruella De Vil) v 101 dalmatinec

Alexis Stone kot Madonna

Alexis Stone kot Donald Trump

Alexis Stone kot Zayn Malik

Alexis Stone kot Björk

Alexis Stone kot Albus Dumbledore

Alexis Stone kot Donatella Versace

Alexis Stone kot Megan Fox

Alexis Stone kot Mark Zuckerberg

Alexis Stone kot Nicki Minaj

Alexis Stone kot Marv iz Sam doma

Alexis Stone kot Billie Eilish

Alexis Stone kot Adele

Alexis Stone kot Frida Kahlo

Alexis Stone kot Kris Jenner

Alexis Stone kot Miley Cyrus

Alexis Stone kot Joker

Alexis Stone kot Lady Gaga

Alexis Stone kot Jennifer Aniston

Alexis Stone kot Greta Thunberg

annie-spratt-Wk59jZg_1es-unsplash Nimaš klime? 12 trikov, s katerimi preživiš in prespiš vroče poletne noči! black-and-white-woman-girl-sitting-2369 18 stavkov, ki si jih ženska brez otrok NIKOLI ne želi slišati! IMG11a Tibetanski osebnostni test, ki vas bo navdušil! maxresdefault (3) Nikoli ne govorite slabo o drugih ljudeh: 20 indijanskih pravil za življenje ·