2424
V zraku · dizajn

Sedenje je tihi ubijalec. Negativnih učnikov nima le na naše telo, temveč tudi na našo produktivnost. In zato je tukaj Oto the Massage Shagger, masažni pripomoček, ki deluje tudi prek oblačil in tako izboljša krvni obtok ter stimulira živčne receptorje. Za izdelkom stojita znana Slovenka Inja Zalta in njen partner Nace. Svoj izdelek sta že poslala na Kickstarter, kjer želita do 23. novembra zbrati 10 tisoč ameriških dolarjev.

Kaj je tisto, kar loči masažni pripomoček ali masažno držalo Oto the Massage Shagger od že obstoječih masažnih pripomočkov? Lep minimalističen in naravi prijazen dizajn ter preprost inženiring.

Prilagodljive zanke so izdelane iz trpežnega poliamida in oblikovane tako, da se upognejo v prav vsakem položaju in tako dosežejo vsak del našega telesa, tudi skozi oblačila. S tem izvajajo neposredni pritisk na vozle in napete mišice v telesu.

PREBERITE ŠE: MAG-LEV Audio: Slovenci izdelali prvi lebdeči gramofon na svetu

Oto the Massage Shagger je namenjen stimulaciji, sprostitvi, povečuje cirkulacijo krvi, zmanjšuje stres, prav tako pa je učinkovit v boju proti celulitu in primeren za limfno drenažo.
Za izdelkom stojita znana Slovenka Inja Zalta in njen partner Nace, ki sta masažni pripomoček že poslala na Kickstarter, kjer želita do 23. novembra zbrati 10 tisoč ameriških dolarjev. Podprete ju lahko tukaj.

Galerija – masažno držalo Oto the Massage Shagger

Masažno držalo Oto the Massage ShaggerOdpri galerijo

Top personalizirane superge: Air Jordan 1 'NYE Python' Top personalizirane superge, ki jih moraš videti shutterstock_344958617 Ikea v Zagrebu: objavili osupljiva dejstva Viks GT je ikonične rumene barve Kolo Viks GT Lamborghini: mešanica Lamborghinija in mestnega kolesa Fresh Date – zaščitna folija za živila, ki ob zavijanju natisne datum. Najboljši oblikovalski koncepti leta 2016 · · ·