cover
Utrip mesta · otroci

Še malo, še malo, pa bodo šolske in vrtčevske prostore zamenjala raziskovalna potepanja, zabavne skrivalnice, veliko in še več vsega, kar imamo najraje. Zraven sodijo tudi udobna otroška oblačila španske blagovne znamke Picnic.

Picnic je majhna španska blagovna znamka, ki izdeluje oblačila za otroke od 3 mesecev do 6 let. Spoznamo jih po zabavnih barvah, sanjskih printih in vintage pridihu. Letošnja poletna kolekcija sledi pohodu pastelov – veliko je modre in marelične, še več pa vzorcev, pik, trikotnikov, sončkov, valov.

PREBERITE ŠE: ”Funky” in urbana otroška oblačila Moi kidz

Kolekcija združuje lahka krilca, pajkice, tunike, spuščene hlače, puloverje, obleče, srajčke, kopalke, poleg tega pa še nekaj dodatkov, kot so torbe za na plažo. Med bolj zabavne pogruntavščine sodi njihova kolekcija, namenjena dvojčkom – na primer bodi z napisom ”copy” in drug z napisom ”and paste”. Picnic oblačila dokazujejo, da je ni čez preprostost. Dve barvi in nekaj vzorcev, kombiniranje vsevprek in stilski videz je zagotovljen. Oblačila so mehkih materialov, tako da se otroci tudi za ”na lepše” počutijo udobno in svobodno.

Fotografije ljubkih otroških oblačil si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Foto: MGML S kolesi po Plečnikovi Ljubljani 2.2_6608 Male otroške hiške Smart Playhouse s stilom moi_3 ”Funky” in urbana otroška oblačila Moi kidz cover Ubooly – plišasta igrača, ki govori in posluša