Over The Edge: najvišja gugalnica v Evropi
V zraku · buzz buzz

Ne, ta gugalnica ni za strahopetce. 100 metrov nad tlemi Amsterdama (kar je višje od londonskega Big Bena) se nahaja gugalnica Over The Edge, najvišja gugalnica v Evropi.

Na robu stolpnice A’DAM Lookout, ki se je odprla maja letos in velja za pomembno razgledno točko, zdaj ponujajo razgled druge vrste. Gugalnica Over The Edge je odprta dober mesec, bliskovito hitro pa je postala obvezna atrakcija, ki jo obišče (skoraj) vsak turist. Najvišja gugalnica v Evropi ni za strahopetce (samo za primerjavo: gugali se boste višje od londonskega Big Bena) – nahaja se namreč kar 100 metrov nad tlemi nizozemske prestolnice.

PREBERITE ŠE: Velikanski dvignjeni palec je najbolj optimistična skulptura na svetu

Za adrenalinske odvisnike so na voljo štirje sedeži, s katerimi se nato ‘zagugajo’ nad Amsterdamom. Gugalnica na hidravlični pogon ponuja priložnost, da obiskovalci uživajo v neprimerljivem pogledu na mesto.
Vstop na razgledno točko A’DAM Lookout vas bo stal 12,50 evra, za gugalnico pa boste prišteli še 5 evrov.

Galerija: Over The Edge – najvišja gugalnica v Evropi

Stolpnica in razgledna točka A’DAM LookoutOdpri galerijo

Verjemite, trideseta so boljša kto dvajseta. 8 razlogov, zakaj so trideseta boljša kot dvajseta v1 Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo Skulptura Really Good Velikanski dvignjeni palec je najbolj optimistična skulptura na svetu Kate McWilliams je postala najmlajša komercialna pilotka na svetu. Kate McWilliams – najmlajša komercialna pilotka na svetu · · ·