Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu
V zraku · dizajn

Potovalka RIMOWA ni zgolj znana po svojem unikatnem aluminijastem videzu, temveč tudi vrtoglavih cenah. Tisti, ki ste si lahko privoščili del njihovega zaklada, vam verjetno ne bo problem odšteti nekaj evrov za ovitek za telefon, ki se super poda ob potovalki.

RIMOWA je razširila svojo proizvodnjo, in sicer so pred kratkim izdali serijo ovitkov za telefon RIMOWA, ki se odlično podajo k aluminijasti potovalki. Ovitki so narejeni iz istega materiala kot potovalka, saj so želeli, da se ovitek in potovalka ujemata.

Ovitek RIMOWA je tako odporen proti udarcem, zagotavlja dober oprijem in ščiti telefon pred praskami, ki se lahko naredijo med potovanjem. Na vsakem ovitku bo tudi nov monogram znamke, ki ga je podjetje predstavilo lansko leto ob praznovanju 120-letnice.

Na žalost bodo ovitke lahko uporabljali zgolj uporabniki novejših serij telefona iPhone, in sicer XR, XS in XS Max. Za ovitek RIMOWA boste odšteli 75 evrov.

nat-2_Hayfield_heuwiese_grasgrun_5_1024x1024 Nat-2: 100 % veganske superge so izdelane iz sena in plastičnih steklenic Siletz Modular Carry Sistem Siletz je najbolj vsestranski vodoodporni nahrbtnik na svetu Donar 2 Primož Jeza: »Biti arhitekt med drugim pomeni biti tudi raziskovalec.« https_%2F%2Fsiteleaf.grovemade.com%2Fuploads%2Fgrovemade-walnut-desk-collection-laptop-stand-galb-C2 Top 10: najboljši podstavki za prenosnike · ·