Brezžični polnilnik OvRcharge
V zraku · tehnologija · gadgeti

OvRcharge ni običajen brezžični polnilnik, saj se od drugih brezžičnih polnilnikov loči po magnetni levitaciji, zaradi česar pametni telefon med polnjenjem v zraku lebdi in se vrti nad štirioglato indukcijsko polnilno postajo.

OvRcharge je inovativen brezžični polnilnik za pametni telefon, ki med polnjenjem baterije ne počiva negibno na polnilni postaji, ampak nad njo lebdi in se nežno obrača (deluje na osnovi magnetne levitacije).

Pod brezžični polnilnik OvRcharge se je podpisalo kanadsko podjetje AR Designs Canada, ki je iz dolgočasnega prizora naredilo pravo malo atrakcijo. Polnilna postaja je izdelana iz lesa, na njej pa lahko polnite pametni telefon praktično katerekoli znamke (Samsung, Apple, Sony, LG, Huawei, HTC, OnePlus …), prav tako pa lahko na njej lebdi in se obrača tudi tablica.

PREBERITE ŠE: Najboljši brezžični polnilniki za pametne telefone

Na voljo je v dveh velikostih, da polnjenje v zraku deluje, pa morate mobilno napravo obleči v poseben indukcijski etui z magnetom, ki ustvarja odbojnosti. Ko je baterija enkrat polna, se polnjenje ustavi, telefon pa še naprej lebdi in kroži. Komplet z ohišjem lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter naročite za (preračunanih) 155 evrov.

Polnjenje pametnega telefona z brezžičnim polnilnikom OvRcharge je kot prizor iz kakšnega futurističnega filma.Odpri galerijo
Zapetni dron Nixie Nixie – zapestni dron s kamero, ki se vrne kot bumerang Pokemon GO dodatki Pripomočki, ki so nastali samo zaradi mobilne igre Pokemon GO Najboljši prenosni bluetooth zvočniki za na plažo 2016 Najboljši prenosni zvočniki Bluetooth za na plažo Inovativna slovenska sponka Secura Secura – razbremenite težo fotoaparata s slovensko inovacijo · · · · ·