Klubska mizica Ozzio Newood
Utrip mesta · dom

Imate majhno stanovanje in nimate prostora za jedilno in še klubsko mizico? Nič ne de. Ozzio Newood je oboje. Klubska mizica in jedilna miza za šest, osem ali deset oseb. Ker ima njen mehanizem plinske blažilnike, je preobrazba najlažja stvar na tem svetu.

Mize, ki jim lahko spreminjamo namembnost, niso nič novega, toda Ozzio Newood gre s svojim domišljenim mehanizmom korak dlje.

V osnovi je Ozzio Newood klubska mizica srednje velikosti (v širino meri 76, v dolžino 126 in v višino 23 centimetrov), če pa čutimo potrebo, da potrebujem večjo odlagalno površino, lahko mizico v nekaj potezah raztegnemo do dolžine, primerne za 10 ljudi, lahko pa jo povečamo zgolj do te mere, da gosti šest ali osem oseb (76 x 181/126/236/ x 80).

PREBERITE ŠE: Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor

Konstrukcija mize je kovinska, odlagalna površina pa iz oreha oz. hrasta. Za mizo Ozzio Newood je treba odšteti 2550 evrov.

Galerija – miz(ic)a Ozzio Newood:

Klubska mizica Ozzio NewoodOdpri galerijo

Dom slovenskega oblikovanja – pop-up stanovanje v Ljubljani Vrata odprl Dom slovenskega oblikovanja, ”pop-up” stanovanje, opremljeno s slovenskimi izdelki Nahrbtnik za dron Lowepro Lowepro – nahrbtniki za drone Spalnice po svetu My Room Project: mladi po svetu so nas spustili v svoje spalnice Ogrevanje na napolitanke Na Dunaju se bodo ogrevali z napolitankami! · · · · ·