DSC07216
Utrip mesta · svet po moško

Laško Stava je po vročih spopadih dveh nogometnih legend doživela svoj vrhunec. Največja stava tega poletja, v kateri sta se Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares merila za steklenico Laškega, je namreč dobila zmagovalca. Legendarna nogometaša sta se srečala na pol poti in se na celjskem stadionu v finalnem obračunu še zadnjič pomerila s ciljanjem žoge […]

Laško Stava je po vročih spopadih dveh nogometnih legend doživela svoj vrhunec. Največja stava tega poletja, v kateri sta se Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares merila za steklenico Laškega, je namreč dobila zmagovalca. Legendarna nogometaša sta se srečala na pol poti in se na celjskem stadionu v finalnem obračunu še zadnjič pomerila s ciljanjem žoge iz težkih položajev. In to v resničnem času pred vso Slovenijo v prvem televizijskem oglasu v živo.
Napet finalni obračun s televizijskim prenosom v živo je navsezadnje določil, da steklenica Laškega pripade Tavaresu. Srečnemu zmagovalcu, ki je z zadetkom v steklenico Laškega najbolje dokazal svoje spretnosti, je zaslužen hmeljni napitek še kako teknil.
Vročica na stavnicah se je netila vse poletje, saj je bilo vse do finalnega obračuna na stava.si oddanih skupno več kot 365.000 stav za oba favorita. Zmagovalci pa so tudi vsi, ki so stavili na Tavaresa – in izmed teh je kar 1100 srečnežev, ki bodo prejeli zaboj Laškega.

#nalegende


OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_ Adidas ACE 17 PURECONTROL: kopačke tudi za igranje na ulici shutterstock_533931292 Najboljši pripomočki za britje in popolno brado Kakšna sončna očala so najbolj primerna za tvojo brado in brke? Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? · ·