Pairi Daiza Resort
Utrip mesta · destinacija

Živalski vrt Pairi Daiza, ki se nahaja v belgijskem mestu Brugelette, zdaj ponuja edinstveno možnost prenočevanja, kjer spite med živalmi!

V belgijskem živalskem vrtu Pairi Daiza so uredili resort s 50 sobami oziroma apartmaji, kjer vas od mrožev, pingvinov, sibirskih tigrov in polarnih medvedov loči le steklena stena! Nekatere sobe ponujajo celo pogled “pod vodo”, kar pomeni, da lahko spremljate sesalce, ko se odpravijo po plen ali pa le na plavanje.

Poleg edinstvenega razgleda, vam prenočišča ponujajo še luksuzno pohištvo z udobnimi posteljami, prostor za sedenje in pa televizor, s katerim se boste zabavali, ko ne boste gledali svojih igrivih sosedov. Gosteje resorta imajo 24-urni dostop do živalskega vrta, zgodnji dostop do preostalega parka, vključena pa sta tudi zajtrk in večerja!

Na voljo so Lunine koče, kjer se boste družili z medvedi in volkovi, Hiša polarnega medveda (kdo je tukaj gost, vam ni najbrž ni treba posebej razlagati), vasica s kočami, ki posnema prebivališča avtohtonih prebivalcev zahodne Kanade (tukaj vam družbo delajo jeleni), Hiša tigra, Hiša mroža, Hiša pingvinov ter koče s pogledom na največje morske leve na svetu!

Cene za nočitev med živalmi se začnejo pri 129 evrih na osebo na noč.

Nekaj, kar bi morali doživeti vsaj enkrat v življenju, se strinjaš?

Galerija: Pairi Daiza Resort

Pairi Daiza ResortOdpri galerijo
najlepsi slapovi slovenije To so najlepši slapovi Slovenije: slovenski naravni dragulji, ki vzamejo dih! BIG-BERRY-exterior-frontal Big Berry Lifestyle Resort: luksuzne mobilne hiške ob Kolpi Mountain view Glamping (Foto: Booking.com) Mountain view Glamping: pravljični razgled na najvišje gore Slovenije ortenia-jost-gantar-izbor-80-mala Eko apartmaji Ortenia: razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami · ·