AljazFamilyPack_RGB
Utrip mesta · kulinarika

Najzabavnejši podjetnik tretje sezone Štartaj Slovenija in najhitrejši palačinkar na svetu Aljaž Deu ne počiva. S svojim palačinkomatom neumorno peče palačinke na dogodkih in prireditvah, tik pred počitnicami pa je poskrbel še za eno presenečenje, ki ga bodo vesele družine z otroki in tudi tisti, ki si želijo, da palačink na njihovih krožnikih ne bi tako hitro zmanjkalo.

Svojemu asortimanu pripravljenih zmesi PALAČINKE TAKOJ!, ki jim za pripravo dodaš samo vodo, je dodal še družinsko pakiranje, v katerem je dvojna količina mešanice, ki zadostuje za 20 slastnih palačink. Na fotografiji na vrečki se mu je tokrat pridružila cela družina – žena Tina in sinovi Rožle, Natan in Vital – največji ljubitelji palačink, ki skupaj z njim živijo njegovo podjetniško zgodbo. Vsem sporočajo, da so PALAČINKE TAKOJ! odlična izbira za na počitnice ali potovanje, saj lahko slastne palačinke spečeš tudi, če v prikolici, šotoru ali avtodomu nimaš jajc, moke in mleka. Ali pa bi rad počitniški čas namesto za zamudno kuhanje porabil za kaj bolj zabavnega.

Palačinke takoj! je pripravljena zmes za palačinke, ki ji dodaš samo vodo. Na voljo je v štirih okusih – z pšenično, pirino polnozrnato, ajdovo ali riževo moko. Palačinke Takoj! lahko kupite v trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji. Pred začetkom šolskih počitnic od 19.6. do 24. 6. so na voljo z 20% popustom.

Pica za zajtrk naj bi bila bolj zdrava kot kosmiči Pica za zajtrk naj bi bila bolj zdrava kot kosmiči sladolent 2018 SladoLent 2019: promenada vrhunske kulinarike coke-mixers-1556821291 Coca-Cola Signature Mixers: 4 odštekani okusi za mešanje koktajlov bife Bife: sočna plat solate ·