cover
Utrip mesta · destinacija

Med podcenjenim Filipinskim otočjem leži pravi raj na zemlji. Otok turkiznega morja in smaragdnih gozdov Palawan je bil pravkar okronan za najlepši otok na svetu, po izboru bralcev Conde Nast-ejeve revije Traveler.

Skriti eksotični kotiček na Filipinih si je laskavi naslov prislužil s prečudovito pokrajino in živahnim podvodnim življenjem. Palawan se nahaja približno uro in pol letenja iz Manile in je idealen za obisk v zimskih mesecih. Največje znamenitosti otoka so gotovo številne lagune, vrtače in arhipelagi, prav tako pa je to ena najlepših potapljaških destinacij na svetu. Če se potapljanje sliši nekoliko strašljivo, pa je vožnja po reki ponikalnici edinstveno doživetje, vsaj tako pravijo pri UNESCO. Ob vseh naravnih lepotah bo Palawan gotovo zelo oblegana destinacija v prihodnjih mesecih.

Več eksotičnih fotografij si oglejte v galeriji

Arhepelag PalawanOdpri galerijo
Merci je simpatična veleblagovnica v Parizu, ki jo redno obiskuje oblikovalka Collette Dinnigan. Modni oblikovalci razkrijejo svoje inspirativne kotičke Preseren's square, Ljubljana, Slovenia, Europe. Prižiganje božičnih lučk pri nas in po svetu happinessinfographiclarge4_cover Infografika: svetovni zemljevid sreče ali kje na svetu so ljudje najbolj srečni spa verbier Izbor luksuznih gorskih koč v osrčju Alp · ·