shapa-smart-scale-2
V zraku · tehnologija · gadgeti

Prazniki znajo biti kar neizprosni do naših teles, še posebej, če radi večkrat gostimo družbo. Potice, piškoti, meso in kuhano vino se nekje morajo poznati. In ko nastopi novo leto, se ljudje radi postavimo na tehtnico ter zamižimo. A (odvečni) kilogrami so le eden od pokazateljev človekovih pregreh in nezdravega načina življenja. Zdaj imamo na voljo tehtnico, ki nam prikaže še kaj več kot kilograme.

Pametna tehtnica Shapa pravzaprav ne prikazuje številk, tako da pogled navzdol in držanje za glavo tu odpadeta.

Shapa pri izračunu vaše teže upošteva tudi gostoto kosti ter mišično maso, nato pa vam postreže s petstopenjsko barvno lestvico Shapa Color, ki prikazuje stanje vašega telesa. Shapa Age bo izračunala tudi, koliko let šteje vaše telo glede na meritve. Če dobro skrbite zase, potem si lahko mislite, da bo Shapa prikazala kakšno leto manj, kot jih zares štejete.

Da pa tehtnica Shapa ne bo zgolj merila in posredovala rezultatov, vam bo hkrati predlagala različne telesne aktivnosti, ki bodo pozitivno vplivale na vaše zdravje in jih boste lahko uvrstili v svoj urnik.

Vse seveda prek aplikacije na vašem pametnem telefonu. Cena za pametno tehtnico Shapa je 100 evrov.

Galerija – Pametna tehtnica Shapa prikaže več kot samo kilograme

Pametna tehtnica Shapa prikaže več kot samo kilogrameOdpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover Leica M Red Camera: posebna linija Leice v rdeči barvi JAPAN-LIFESTYLE-LABOUR-TECHNOLOGY T-Frend: dron, ki delavcem ne dopušča opravljanja nadur Ember-Ceramic-Mug_329149 Skodelica Ember: da se vaša kava nikoli ne bo ohladila 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za igričarje · · ·