garmin-instinct
V zraku · tehnologija · pametne ure

Pametno uro Garmin Instinct so namenili ljubiteljem dejavnosti na prostem, ki jim je natančen izračun geografskega položaja pomemben, hkrati pa želijo vzdržljivo uro.

Garminonova športna ura Garmin Instinct naj bi zdržala do 16 ur z natančnim beleženjem položaja in do 40 ur, če se sprijaznimo z manjšo natančnostjo.

Ura ima vgrajen triosni kompas, sposobna pa je spremljati satelitske sisteme GPS, GLONASS ali Galileo. Če deluje le kot ura, potem baterija zdrži do 14 dni, do 40 ur beleženja dejavnosti pa zagotovi z daljšim intervalom med posameznimi izračuni položaja. Praktično to pomeni, da je zaradi tega beleženje poti lahko za odtenek manj natančno. Ura ima vgrajen barometer, optični merilnik srčnega utripa, je trpežna ter odporna proti vodi do globine 100 metrov.

Uro Garmin Instinct lahko povežemo s pametnim telefonom in tako prejemamo obvestila, ujema pa se seveda tudi z drugimi Garminovimi napravami.

Galerija – Pametna ura Garmin Instinct

Pametna ura Garmin InstinctOdpri galerijo

w7-getgoing LG Watch W7: mehanični kazalci nad zaslonom Skagen Falster 2 IFA 2018: pametna ura Skagen Falster 2 je minimalizem s skandinavsko estetiko Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih Misfit-Vapor-Smartwatch-1-1600x1164 Misfit Vapor: je to pametna ura leta? · · · ·