cover-garmin
V zraku · tehnologija · pametne ure · V zraku · tehnologija

Trg pametnih ur je že precej živahen in večina proizvajalcev išče novosti in izboljšave z vsakim novim modelom, ki ga predstavi trgu. A še vedno je veliko prostora za napredek. Konec koncev, voda še vedno predstavlja sovražno okolje za te novodobne kazalnike časa (če je to sploh še razlog za nakup?). No, vsaj tako je bilo do zdaj.

Garmin Quatix 5 Marine se vode ne boji. Tudi njene globine ne, saj se z njo lahko potopite celo do 100 m pod površino. Ni pa to edina privlačna lastnost, ki jo Quatix 5 Marine nudi. Ura ima že nastavljenih kar nekaj izjemno uporabnih tehnologij, kot so avtopilot, navigacija GPS,  sprejemnik Wi-Fi in še več. In kar je najboljše, baterija zdrži celih 14 dni. Kovinski ali gumijasti pašček pa je samo še stvar okusa.

Galerija slik: Garmin Quatix 5 Marine

Garmin Quatix 5 MarineOdpri galerijo
cover-montblanc Pametna ura Montblanc Summit – klasična navzven, moderna navznoter Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45 TAG Heuer Connected Modular 45 – modularna pametna ura za debele denarnice Pametna ura Huawei Watch 2 MWC 2017: Huawei Watch 2 je razlog, da se boste zaljubili v pametne ure · ·