Pametna zapestnica CMRA za uro Apple Watch
V zraku · tehnologija · gadgeti

Čeprav ima pametna ura Apple Watch skoraj vse funkcije, ki si jih lahko zamislimo, ji manjka nekaj, kar ima večina Applovih izdelkov – kamera! CMRA to napako popravlja! Pametno zapestnico uporabljamo kot katerokoli drugi pašček za uro, a s to pomembno razliko, da lahko s pritiskom na gumb z njo fotografiramo ali snemamo.

Pametne ure postajajo vse boljše in boljše. Apple Watch omogoča marsikaj, a ne omogoča snemanja in zajemanja videoposnetkov. Zato je nastala pametna zapestnica CMRA, ki vsebuje kameri ločljivosti 8 in 2 milijona slikovnih točk (prva je obrnjena stran, selfi kamera pa proti nam). Obe je prispeval Sony, mojster drobnih kamer, med njima pa preklapljate z dvojnim pritiskom na gumb.

PREBERITE ŠE: Tehnološke igračke 2016, ki so šle tja, kamor ni šel še nihče

CMRA (Glide) omogoča zajem HD-posnetkov. Baterija nudi 24 ur avtonomije, na polnjenje pa lahko z njo posnamete prek 100 fotografij oz. do 30 minut videovsebin. Uporaba je preprosta. Če želite posneti fotografijo, je dovolj pritisk na gumb, za video pa prst na gumbu držite nekoliko dlje in snemanje se začne.

Zapestnica pa med drugim duši tudi hrup. Ker je zapestnica povezana z uro, se posnete vsebine avtomatično shranjujejo v aplikaciji Photos, kjer jih lahko takoj delite naprej, obdelujete ipd. CMRA ima 8 GB bliskovnega pomnilnika, na voljo je v štirih barvah, vaša pa je že za 225 evrov oz. 135 v predprodaji.

Galerija – pametna zapestnica CMRA za Apple Watch:

Pametna zapestnica CMRA za uro Apple WatchOdpri galerijo

will-i-am-wireless-buttons-bluetooth-earphones-01 i.am+ BUTTONS: Will.i.am predstavil modne brezžične slušalke shell aplikacija ki dovoljuje poslušanje otrokovega srčnega utripa Shell: mobilna aplikacija, ki nosečnicam omogoča poslušanje otrokovega srčnega utripa Gate smart lock Gate Smart Lock: Pametna ključavnica 3 v 1 Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon  – 222.000 evrov Butični izbor: Luksuzne moške ročne ure 2016 · · · ·