android harry potter triki
V zraku · tehnologija

Ali vaš pametni telefon poganja operacijski sistem Android? Potem imate srečo. Svoj telefon lahko namreč zdaj upravljate s čarovniškimi uroki iz Harryja Potterja.

Odprite si Asistenta Google ali pa uporabite funkcijo “Ok Google”. Potem z jasnim glasom in dobro izgovorjavo recite “Lumos” in vaš telefon bi moral narediti tole:

Zdaj recite “Nox” in lučka na mobilniku bo ugasnila. Poskusite z ukazom “Silencio” in utišali boste obvestila.

PREBERITE ŠE: Bo Harry Potter in zakleti otrok postal filmska trilogija?

Res je, na vašem pametnem telefonu se dogaja čarovnija. Seveda je to odlična marketinška poteza, s katero želijo opomniti na najnovejši film o Harryju Potterju, prvi del trilogije Fantastic Beast and Where to Find Them (Fantastične zveri in kje jih najdemo). Google pa pripravlja še več podobnih tematskih trikov, ki bodo vključevali naglavni sistem za navidezno resničnost Google Daydream View ter aplikacijo z igro Fantastic Beasts.


Zložljivi zaslon SPUD SPUD – zložljivi 24-palčni zaslon, ki se razpre kot dežnik Instagram zdaj tudi kot spletna trgovina. Instagram zdaj tudi kot spletna trgovina! Surface Book Novi Microsoft Surface Book (2016) je s 16 urami avtonomije prvi pravi prenosnik Solarna streha: Elon Musk, direktor podjetja Tesla, napoveduje novo, zeleno prihodnost Solarna streha: Elon Musk, vizionar podjetja Tesla, znova z revolucionarnim izdelkom · · ·