template-sivina
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kitajski proizvajalec telefonov Vivo je pred kratkim predstavil 2 nova modela pametnih telefonov, in sicer X9s in X9s plus. Gre pravzaprav za nadgradnjo prejšnjega X9. Želeli so stopiti vštric z največjimi proizvajalci mobilnikov, tako da so morali pošteno pljuniti v roke. Poglejmo, kako jim je uspelo.

Dvojna kamera na prednji strani je zagotovo ena od lastnosti, ki štrli iz povprečja. Oboževalci selfijev bodo nad tem še posebno navdušeni. Telefona Vivo X9s in Vivo X9s Plus bosta opremljena z operacijskim sistemom Android 7.1 Nougat, baterijo z zmogljivostjo 4015 mAh, 4 GB pomnilnika ter 16 GB prostora. Model X9s plus bo imel 5,85-palčni Full HD Amoled, X9s pa 5,5-palčni zaslon. Kameri na prednji strani bosta imeli 20 oziroma 5, tista na zadnji pa 16 megapikslov. Cena za večjega bo 390 evrov, manjšega pa 350 evrov.

PREBERITE ŠE: RED HYDROGEN ONE: PAMETNI TELEFON S HOLOGRAFSKIM ZASLONOM

Morda se vam Vivo ne sliši pretirano znano, a gre za 5. najpopularnejšo znamko pametnih telefonov na svetu. Kitajski in indijski trg sta namreč nepredstavljivo velika.

P1 Pametni telefon ste celo življenje polnili narobe R1 RED Hydrogen One: pametni telefon s holografskim zaslonom cover-iphone-8 To je novi iPhone 8: ugibanj je konec 1000-500-citymagazine-cover Samsung Galaxy Folder 2: preklopni telefoni se vračajo · ·