Stojalo za kolo Bike Butler
Utrip mesta · dom

Dizajnersko stojalo za kolo Bike Butler je najpametnejše stojalo za kolo na tržišču. Vsaj tako pravijo pri milanskem oblikovalskem studiu Vadolibero, pri katerem so se domislili večnamenskega držala za kolo, ki ni le držalo za kolo, ampak tudi stojalo za ključe, sončna očala, mobilnik in ostale malenkosti, ki jih sicer odlagamo vsepovsod po stanovanju.

Pametno stojalo za kolo Bike Butler je samostoječe, praktično in lepo oblikovano stojalo za kolo, narejeno iz naravnih materialov, in kar je najbolje od vsega, ni le držalo za kolo, ampak služi tudi kot organizator vseh malenkosti, ki jih nosimo po žepih in običajno odlagamo povsod po stanovanju.

Bike Butler je oblikovan tako, da je na vrhu videti kot pladenj, na katerem lahko med drugim polnimo svoj mobilnik (pladenj ima izdolbeno odprtino, prek katere lahko napeljemo polnilnik za pametni telefon), ob strani pa ima tudi kljukice, na katere lahko obesimo ključe, slušalke in celo torbico. Cena najpametnejšega stojala za kolo na tržišču je nič manj kot 1300 evrov.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Stojalo za kolo Bike ButlerOdpri galerijo
Pametni dežnik OOmbrella OOmbrella: pametni dežnik, ki ga ne boste nikoli pozabili Pregrešno drago najemniško stanovanje v Londonu. Je to najdražje najemniško stanovanje na svetu? Stol iz zlata Zlat naslonjač v obliki lobanje za pol milijona dolarjev! PicMonkey Collage1 Trendi za dom 2016 ·