2000606971
V zraku · tehnologija

Panasonic bo na trg kmalu poslal fotoaparat Lumix GF8 s poudarkom in izboljšavami funkcij za snemanje avtoportretov oz. selfijev. Prah okrog popularnosti selfijev se še ni polegel, ne glede na to, ali jih tudi sami radi snemate ali pa jih sovražite. V vsakem primeru je Panasonic Lumix GF8 ustvarjen za to, da vam ta proces olajša. Morda pa selfije še vzljubite.

Se sprašujete, zakaj je Panasonic Lumix GF8 popolna kamera za selfije? Vrtljiv zaslon na dotik, ki ga zasukate tako, da se v njem vidite, vam pomaga lepo uokviriti fotografijo, nato pa so vam na voljo še funkcije za retuširanje slik. Te so pogosto na voljo na pametnih telefonih, tokrat pa vam popravljanje slik omogoča tudi digitalni fotoaparat Lumix GF8: odpravite lahko nepravilnosti, kot so gubice in ogrci na obrazu, pobelite zobe in celo zožite obrazne poteze. Obraz lahko dodatno spremenite z izbiro barve podlage za obraz, ustnic, lic in celo senčila za veke.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat iz papirja: najtanjši digitalni fotoaparat na svetu?

Mikro senzor s 16 megapikami, hitro odzivna AF-zaslonka in občutljivost svetlobnega tipala s 25.600 ISO omogočajo hitro zaznavnost obraza in oči, poleg tega pa se kamera lepo odziva za snemanje in fotografiranje ostalih elementov, ne le selfijev. Vgrajen Wi-Fi za prenos datotek in 100 GB pomnilniškega prostora Google Drive pa sta dodatna plusa za ljubitelje slednjih.

Panasonic Lumix GF8Odpri galerijo
Najbolj pričakovane videoigre v letu 2016 Najbolj pričakovane videoigre 2016 (igre) Gogle Drive 2 GB prostora Google danes ”podarja” 2GB dodatnega prostora v storitvi Google Drive Pametno ogledalo Smart Mirror Smart Mirror: pametno ogledalo za produktivnejša jutra YouTube Red YouTube Red: YouTube brez oglasov in z ekskluzivno vsebino · ·