recept1.jpg
Utrip mesta · kulinarika

SESTAVINE:1/2 l sladke smetane3 žlice sladkorja1 palčka vanilje3 lističi želatine1 granatno jabolko1 žlica mletega sladkorja1 mala žlica vodkePRIPRAVA:Sladko smetano s sladkorjem invaniljo povremo, odstavimo,dodamo želatino in preden se zmesohladi, …

SESTAVINE:
1/2 l sladke smetane
3 žlice sladkorja
1 palčka vanilje
3 lističi želatine
1 granatno jabolko
1 žlica mletega sladkorja
1 mala žlica vodke
PRIPRAVA:
Sladko smetano s sladkorjem in
vaniljo povremo, odstavimo,
dodamo želatino in preden se zmes
ohladi, prelijemo v primerne
kozarce. Granatno jabolko
izdolbemo. Polovico semen nežno
pretlačimo z vilico in jim dodamo
mleti sladkor in vodko. Prelijemo
po panna cotti in povrhu posujemo
še ostala, nepretlačena zrnca.

Recept so pripravili v restavraciji Angel – Kaval Group
www.kaval-group.si

Odpri galerijo

kulinarika_recept.jpg OSVEŽILNA VITAMINSKA JUHA IZ BRESKEV, ANANASA IN KAMILIC kulinarika3.jpg Kamilica Kulinarika19.jpg ANGELSKA SOLATA NA SMOKVINI POSTELJICI PO MEDIČEJSKO Kulinarika18.jpg JELENOV MEDALJON Z BRINOVIMI JAGODAMI IN KONJAKOM PO LOVSKO