Panorama Glass Lodge
Utrip mesta · destinacija

Iščete popolno destinacijo za razvajanje z ljubljeno osebo? Za vas imamo nasvet. Prepustite se lepotam Islandije in nekaj dni preživite v stekleni hišici Panorama Glass Lodge.

Panorama Glass Lodge se nahaja v kraju Hvalfjörður, ki leži ob obali Grenlandskega morja. Od glavnega mesta Islandije, Reykjavika, je oddaljena le 30 minut vožnje. Omogoča vam spanje v popolnem udobju, ob tem pa še pogled na prečudovito nebo.

Spalnica je v celoti obdana s steklom. V hišici najdemo majhno kuhinjo z električnim štedilnikom, opekačem in hladilnikom ter kopalnico s tušem. Zraven koče stoji vroča kopel, namenjena dvema osebama.

Odmaknjena lokacija ponuja odlično priložnost za opazovanje polarnega sija. Če imate srečo, lahko opazite tudi tjulnje, ki se zlasti poleti radi nastavljajo soncu. V prvi vrsti pa koča vam in vašemu partnerju nudi popolno zasebnost. Zato jo lahko ovrednotimo kot odlično izbiro za medene tedne ali pa posebno sprostitev.

Za eno nočitev v hišici Panorama Glass Lodge bo treba odšteti 342 evrov. V ceno so všteti 11 % DDV, čiščenje, dostop do omrežja Wi-Fi, neomejena količina kave in čaja ter dostop do zunanje kopeli.

Galerija – Panorama Glass Lodge

Panorama Glass LodgeOdpri galerijo
Najlepši prizor na svetu: na Kitajskem zacvetele češnje Najlepši prizor na svetu: na Kitajskem zacvetele češnje 8. Laguna Balos, Kreta, Grčija Top 15: Najboljše evropske plaže 2018 (TripAdvisor) 28753180_191091721667966_842342433634123776_n 10 nepoznanih predelov Južne Amerike, ki jih morate vsaj enkrat v življenju obiskati shutterstock_519106648 Himalaya Helicopter Expedition: luksuzno potovanje, ki spremeni življenje · · · ·