4_panono_hongkong
V zraku · tehnologija

Meje človeške ustvarjalnosti očitno ne bodo nikoli določene, saj nove tehnologije in koncepti prihajajo na trg skoraj dnevno. Panono je panoramska kamera v obliki žoge, ki v zraku zajame 360 stopinjsko sliko okoli vas.

Ekipa Panono je zbrala že več kot milijon dolarjev sredstev za izvedbo projekta in je trenutno na zadnjem stadiju razvoja. Predstavili bodo lahko izboljšano različico kamere z kar 108 milijona slikovnih pik. Lahko tudi s ponosom potrdijo, da je Panono prva potrošniška kamera, ki presega 100 megapikslov. Na voljo bo v velikosti grenivke s kar 36 vgrajenimi kamerami. Ti moduli kamere bodo slikali hkrati, ko bo žoga v zraku in bodo zajeli popolno sferično panoramsko sliko.

Zaradi nadgrajene optike in visoke ločljivosti bo uporabnik imel možnost bolj podrobnega pogleda slike in približevanja oddaljenih podorbnosti na svojem računalniku. Prav tako pa bo na voljo aplikacija Panono App, ki bo nudila poglobljeno doživetje gledanja slik, saj boste s premikanjem mobilne naprave gor in dol ter levo ali desno, dobili občutek, da ste znotraj same slike. Za vse, ki ste zainteresirani, si lahko ogledate projekt na strani Indiegogo oz. na uradni strani Panono.com, kjer so tudi primeri posnetih panoram.

Odpri galerijo
Batmobile-Tumbler-iPhone-5-Protective-Case-03 Ko iPhone postane neustrašni Vitez teme Philips PerfectCare Pure Z novim likalnikom Philips PerfectCare Pure je likanje postalo hitro in zabavno CES 2014 CES 2014: najboljše s sejma elektronike v Las Vegasu Photographers |  We Are The Rhoads| Chris & Sarah Rhoads Client: Bose Brezžično pretakanje glasbe v vsaki sobi vašega doma · · · ·