vir: Shutterstock
V zraku · dizajn

Barvni inštitut Pantone, nesporna avtoriteta na področju barv in barvnih trendov, je izbral barvo, ki bo zaznamovala leto 2017. Po pastelno rožnati Rose Quartz in svetlo modri Serenity je barva leta Greenery (Pantone 15-0343), špinačno zeleni odtenek, ki bo v prihodnjem letu prevladujoč odtenek v svetu mode, industrijskega dizajna in interierja.

Greenery je barva leta 2017 po izbori barvnega inštituta Pantone in bo prva izbira tako številnih modnih in industrijskih oblikovalcev kot tudi ustvarjalcev interierjev. Barva simbolizira upanje in našo povezanost z naravo, navdihnila pa jo je zgodnja pomlad.

PREBERITE ŠE: Pantone prvič izbral kar dve barvi leta 2016

Odtenek Pantone 15-0343 je mogoče kombinirati s paleto barv, od nevtralnih do kovinskih. Bolj kot smo vpeti v moderno življenje, bolj hrepenimo po zelenem in naravi, so svoj izbor pojasnili pri barvni avtoriteti Pantone.

Galerija – barva Greenery (Pantone 15-0343) v praksi:

Odpri galerijo

Maske in čelade iz superg Freehand Profit: maske in čelade iz superg Instalacija iz 25 tisoč papirnatih rož Naredila je 25 tisoč papirnatih rož in ustvarila tole! Kolo Cherubim Air Line Nenavadna kolesa 2016: kolesa, ki so razmišljala onkraj ustaljenih okvirjev winter-insoles +Winter insoles: pametni ogrevani vložki za čevlje · · · · · ·