Vrečka iz kraft papirja PaperJohn
V zraku · buzz buzz · V zraku · trend

Čeprav boj proti plastičnim nakupovalnim vrečkam poteka že lep čas, saj predstavljajo velik ekološki problem, te vztrajajo. A vztrajno in počasi jih izrinjajo bolj zelene alternative predvsem v podobi vrečk za večkratno uporabo. Ena takih je PaperJohn, vrečka iz kraft papirja, ki se 100-odstotno reciklira in je biološko razgradljiv. Ta poleg ekološkega reši še eno težavo plastičnih nakupovalnih vrečk- zažiranje v dlan. Njeni držali sta namreč podaljšani v naramnice, zato se lahko nosi tudi kot nahrbtnik.

Vrečke PaperJohn so narejene iz kraft papirja in tehtajo vsega 120 g/m2 na kos, kar je le 30 g/m2 več kot običajne plastične nakupovalne vrečke. Po drugi strani pa so povsem enakih dimenzij (320 x 170 x 450 mm).

PREBERITE ŠE: Nakupovalna vrečka projekta Made in China

Zaradi svoje zgradbe so zmožne prenašati precej več teže kot plastične vrečke, ob tem pa vam zavoljo zložljivih naramnic ni treba vsega bremena vedno prelagati na roke. Primerne so za vsakogar, saj se naramnice razvijejo do 140 centimetrov. Žal (še) niso na voljo v individualni prodaji, saj jih skušajo pri nemškem PaperJohnu vpeljati v večje veleblagovnice kot alternativa obstoječi ponudbi vrečk.

Vrečka iz kraft papirja PaperJohnOdpri galerijo
Počitnice so čas za strast 5 nasvetov za še bolj seksi počitnice Beautiful lady with hydrangea Vsakodnevne navade žensk s stilom, ki slovijo po svoji eleganci Zakaj vonj prikliče spomine? Preverite, zakaj vonj obuja spomine Prvi vtis in kaj vse izda o nas. Prvi vtis – kakšno predstavo si o človeku ustvarimo v prvih nekaj sekundah