img_6477
Utrip mesta · svet po moško

Paul Bischof je študent Univerze in Gradca, ki si je s svojim nenavadnim talentom in hobijem prislužil mesto inžinirja v ekipi F1 – Red Bull Raceing. Njegova zgodba je lahko inspiracija vsem, da je vse mogoče, če obstajajo sanje.

Paul je od osmega leta starosti strastno izdeloval modele iz kartona in papirja. Tako strastno, da je leta 2004 postal popolnoma okužen s sindromom formule 1. Njegova želja je bila izdelati repliko dirkalnika, ki bo sestavljena iz prav toliko komponent kot pravi dirkalnik F1. In rezultat njegovega dela je neverjeten.

Tako je pripravil model F1 – Red Bull Raceing v razmerju 1:10, ki ga je izdeloval kar 800 ur in sestavil iz 6500 različnih delov. Do danes jih je izdelal že celo zbirko. Na njegovi spletni strani si lahko ogledate celoten postopek izdelave. Mi pa vam ponujamo nekaj fotografij.

Njegovo delo ni ostalo neopaženo saj ga je najela ekipa F1 Red Bull Raceing, kjer je zaposlen kot inžinir v oddelku razvoja kompozitnih materialov.

Odpri galerijo
cover_plimsolls Moški modni trend 2014: Plimsolls cover_bomberjackets Moški modni trend 2014: Bomber jacket cover_moške.obleke Trend: Moške obleke pomlad/poletje 2014 cover-pirelli-50-let 50 let legendarnega Pirelli koledarja · ·