BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Ljubezen je čudovita in marsikdo si želi ovekovečiti partnerstvo, v katerem se počutim doma. Kaj pa se zgodi, če se nekdo odloči, da bo dokumentiral svoj razhod? Mlad par je naredil točno to, in s tem povzročil plaz zmedenih odzivov. Fotografije so zares čustvene in prav gotovo se ob njih podamo na pravi čustveni vrtiljak. A kaj čutiti, ko jih gledamo?

To sta Harrison Bach in Jacqueline Martin, dva 22-letnika, ki sta bila skupaj 3 leta, preden sta pred nekaj več kot letom  končala romantično vezo.

Harrison je povedal, da so se težave začele takrat, ko se je Jacqueline preselila iz domačega Detroita v Los Angeles, to je bila pa le kaplja v morje težav, na katere sta naletela pozneje. In ravno Harrison je tisti, ki je dobil to za nekatere precej čudno idejo. Če se lahko fotografirajo pari v dolgoletnih razmerjih, zakaj ne bi fotografirali para, ki se razhaja? In tako so fotografije, ki bi morale biti sarkastične in umetniške, postale nekaj zelo čustvenega.

PREBERITE ŠE: Boleče soočenje prevaranega dekleta s prešuštnikom

Kako se je na to odzvala širša javnost, ko so fotografije postale viralne? Čeprav so se Harrisonovi prijatelji s fotografijami na Facebooku zelo hitro povezali in v njih videli tudi sebe, je širša javnost precej bolj zmedena ali pa razdvojena, ko gleda fotografije in se podaja na ta čustveni vrtiljak.
A oba, tako Jacqueline in Harrison, se ne ozirata na mnenje javnosti. Kljub razhodu sta ostala dobra prijatelja, ki se večkrat videvata. “Oddaljitev od celotnega procesa je bila zelo težka. Da se nisem ponovno zaljubila, je bilo potrebne veliko discipline in vaje, in ko danes pogledam fotografije, se živo spomnim prav vsake stvari na njem, zaradi katere sem se zaljubila, in vsake stvari, ki sem jo naredila narobe. Te fotografije so dokaz, da je ljubezen večja od bolečine, trpljenja in strasti in lahko postane nekaj osvobajajočega,” je še dodala Jacqueline.

Galerija – fotografije razhoda mlajšega para

Harrison Bach in Jacqueline Martin: fotografije razhoda mlajšega paraOdpri galerijo
Tuna kot ognjišče Tako si lahko s konzervo tune skuhate obrok Vsakodnevne stvari, ki nam jemljejo energijo Psihični vampirji: vsakodnevne navade, ki nam nevede jemljejo energijo Joga v kiltu [Video] Joga v kiltu je presenetljivo seksi Prehodi za živali Fascinantni živalski nadvozi in podvozi · · · · · ·