par
V zraku · odnosi

Na prvi pogled bi mislili, da gre za fotografje običajnega para na potovanju. A to le, dokler ne slišite zgodbe za fotografijami. Gre namreč za čudovito ljubezen, za katero se je ta par zares boril!

Rob in Joli sta se spoznala na potovanju. Po tem usodnem srečanju sta najprej postala prijatelja na Facebooku, nato pa so se med njima začela razvijati čustva, zato sta se odločila, da se ponovno srečata. Vse lepo in prav, a obstajal je en velik problem – med njima je bilo namreč skoraj 13 tisoč kilometrov razdalje. Rob je namreč iz ZDA in Joli je s Filipinov. Oba rada potujeta, zato sta se odločila, da se vedno srečujeta nekje ‘na sredini’. Med potovanji sta bila končno skupaj, a že čez nekaj dni sta se morala spet posloviti. Kot spomin na njuna potovanja sta zmeraj uprizorila filmski poljub. Nekaj let pozneje imata zavidljivo kolekcijo fotografij, ki sta jih začela deliti s svetom. Postala sta navdih parom, ki se soočajo s podobnimi težavami.
“Vsem parom, ki so skupaj na daljavo: vedno sledite svojemu srcu, ne glede na razdaljo. Zaupajte, prispevajte svoj del in vse se bo dobro končalo,” še dodaja Joli. In res je, na koncu galerije imamo dokaz!

Galerija – Par, ki dokazuje, da razdalja nikoli ni težava

Milano, ItalijaOdpri galerijo

Hčero bodite v vzpodbudo pri njenih sanjah in talentih. Tega starši nikoli ne bi smeli reči svojim hčerkam Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem reunion_pivnica_telefoni Si predstavljate pol ure brez telefona? cover-zapeljevanje 10+ skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo · · ·