Claudine in Honza Lafonda v sapojemajočih joga pozah.
V zraku · buzz buzz

Joga inštruktorja Claudine in Honza živita zavidanja vredno življenje. Ko ne vodita joga seminarjev ali poučujeta, potujeta po svetu in pred številnimi svetovnimi znamenitostmi pozirata v joga pozah s katerimi premagujeta gravitacijo. Svoje fotografije pod imenom YogaBeyond objavljata na Instagramu. Spoznajte zakonca Lafonda.

Claudine in Honza Lafonda potujeta po svetu in pozirata v joga pozah s katerimi kljubujeta gravitaciji. Da je zadeva še toliko bolj privlačna za oko za tiste, ki spremljajo njun profil YogaBeyond na Instagramu, večino tovrstnih posnetkov ujameta s svetovnimi znamenitostmi v ozadju. Med svojimi potovanji pa združujeta posel in užitek, sta namreč joga inštruktorja. A tovrstne seminarje in seanse bi težko opisala kot službo. Joga je namreč njuna skupna ljubezen in ko ne poučujeta v svojem joga studiu AcroVinyasa ali na kakšni izmed eksotičnih lokacij, ju lahko najdete na ene izmed kontinentov, verjetno v kakšni podobni pozi, kot jo boste našli v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Začetniski vodič po raznolikih oblikah joge

Claudine in Honza Lafonda v sapojemajočih joga pozah.Odpri galerijo
nintendo Leteče žuželke malo drugače – iz odpadnih igračarskih konzol in tiskanega vezja bill-gates-jpg Zanimiva dejstva o najbogatejših ljudeh na svetu #infografika Businessman portrait 9 poslovnih navad, ki jih upoštevajo najuspešnejši direktorji adjustable-sandal-poor-children-the-shoe-that-grows-kenton-lee-9 The Shoe That Grows – čevlji, ki rastejo z otrokom ·