parinama_center
Utrip mesta · zdravje & lepota

Parinama in Devi joga, centra višje kakovosti s programi za sprostitev in krepitev telesa in uma, vabi v vpise.

Parinama je indijska beseda, ki pomeni sprememba, transformacija. Za življenjske spremembe potrebujemo več notranje jasnosti, energije, poguma, zaupanja, lahkotnosti, igrivosti in odprtosti telesa, uma in srca. Po mnogih letih predanega in resnega študija in prakse joge, različnih somatskih metod (zavestnega dela s telesom) in tajske masaže je Blaž Bertoncelj ustanovil v letih 2003 in 2009 dva centra: Parinama in Devi joga centra v Ljubljani.

S pomočjo svojih tradicionalnih azijskih učiteljev kot svojih lastnih uvidov je prišel do spoznanja globljih potreb današnje družbe in sodobnega človeka. Ugotovil je, da krepitev ni edina rešitev za zdravo telo. Vsi potrebujemo tudi nasprotno kvaliteto, to je sprostitev. Zaradi tega razloga v Parinama centru ponujajo raznovrstne strokovne in edinstvene programe, ki nam pomagajo najti dinamično ravovesje telesa in uma. Specializirani so za avtentično strokovno učenje joge in meditacije. Poučujejo zavestno, anatomsko varno, vadbo telesa in ponujajo tečaje joge za vse generacije, za nosečnice in mamice z dojenčki, soma pilates – 70 minutno zavestno vadbo za vse starosti in nosečnice, strokovne tematske programe (Zdrava in vitalna hrbtenica, Joga in sprostitev, Joga in meditacija, Vitalno medenično dno, Trebušne vaje brez tveganja) in izobraževalne programe.

Parinama centerOdpri galerijo

124825089 Šminka za jesenski čas 56294564 Knjižni uspešnici o dietni prehranski strategiji Zona lepota in zdravje_tvoj cas Illamasqua z novo kolekcijo ličil Sacred hour 136019767 Trend prepletenih las se nadaljuje tudi v novo sezono · ·