Vertical_bike_lift_Features
Utrip mesta · dom

Na trgu obstaja široka paleta rešitev za shranjevanje koles, a še nobena ni tako prepričala kot prav pokončni nosilec za kolesa Parkis, ki se ponaša s preprostim patentom za obešanje, zaradi česar ga lahko uporabljajo tudi otroci, starejši in nosečnice, saj obešanje od nas ne terja nikakršnega fizičnega napora. Smo povedali, da vam v primerjavi s klasičnim shranjevanjem privarčuje 40 odstotkov prostora?

Navpična stojala za kolesa niso nič novega, Parkis pač. Ne gre zgolj še za enega v vrsti pokončnih nosilcev za kolo. Je edini, ki kolo dvigne sam, shranjevanje zato od vas ne zahteva nobenega fizičnega napora.

Kolo s sprednjo gumo zgolj zapeljete v utor, ga pridržite za sedež in v sekundi vodoraven položaj zamenja z navpičnim. Tako preprosto je obešanje s Parkisom, ki deluje mehansko, ne na podlagi elektronike.

PREBERITE ŠE: EcoHelmet: zložljiva kolesarska čelada iz papirja za enkratno uporabo

Zaradi tega ga lahko uporabljajo tudi otroci. Povrhu je ‘stajliš’ in privarčuje 40 odstotkov prostora v primerjavi s klasičnim shranjevanjem kolesa. Uporabite ga lahko na prostem, v stanovanju, na balkonu …

Primeren je za vse vrste koles, že za 239 evrov (maloprodajna cena bo znašala 359 evrov) pa ga lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter. Na domu ga pričakujte že decembra 2016.

Galerija – pokončni nosilec za kolo Parkis:

Navpični nosilec za kolo ParkisOdpri galerijo

Cepilnik za drva Stikkan Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo Plišaste živali Feisty Pets Feisty Pets: plišaste igračke s srhljivim zasukom – stiskanje na lastno odgovornost! Slovenske modularne hiške SmartDome SmartDome – te modularne slovenske hiške so prihodnost bivanja Kovanec The Decision Coin The Decision Coin – kovanec odločitve: ker met kovanca dokazano osrečuje · · ·