Etam
Utrip mesta · moda

”Ženske, potrošnja, retuširanje, plastične operacije, kozmetika, staranje, lepota,… Mislim, da bi morali imeti ljudje bolj duhovni pristop k življenju in se več zabavati. Srečna sem, če jim lahko to ponudim, četudi pri tem osmešim sama sebe”, je francoska modna stilistka in novinarka Nathalie Croquet pospremila svojo parodijo na modne fotografije, kjer se je naličila, oblekla in pozirala kot nekateri fotomodeli za znane blagovne znamke. So lahko tudi običajne ženske na fotografijah videti tako dobro kot na primer Kate Moss? Preverite!

Francoska modna stilistka in novinarka Nathalie Croquet je šla tja, kamor si želi vsaka ženska. Pred fotografski objektiv profesionalnega modnega fotografa. Fotografije, na katerih Croquetova imitira fotografije znanih modnih znamk na kateri pozirajo modeli kot so Kate Moss, Gisele Bündchen, Penélope Cruz, Edie Campbell in druga imena visoke mode, je posnel Daniel Schweizer, s parodijo nanje pa želi med drugim opozoriti tudi na nerealne lepotne standarde.

PREBERITE ŠE: Preverite, kako se je moška obleka spreminjala skozi čas

Eleven ParisOdpri galerijo
Dirt Pattern Material je vzorec moške srajce, ki je ''imun'' na madeže. Dirt Pattern Material – moška srajca, ki zamaskira madeže Kako se je moška obleka spreminjala v zadnjih 100 letih? Preverite, kako se je moška obleka spreminjala skozi čas PicMonkey Collage2 Trend: Instagram so preplavili moški v elegantnih oblekah #suitfie PicMonkey Collage Merman style: Trend živahnih barv las tudi za moške · · ·