Parrot Anafi Thermal
V zraku · tehnologija · gadgeti

Anafi, ki ga je izdelalo podjetje Parrot, se je na trgu že uveljavil kot eden najbolj priljubljenih dronov. Francoski proizvajalec se je kljub temu odločil, da ga še dodatno izpopolni in vanj vgradi termalno kamero. Tukaj je Parrot Anafi Thermal.

Dron Parrot Anafi Thermal, ki ga je mogoče upravljati preko krmilnika in aplikacije, uporabniku po polnjenju baterije zagotavlja 26 minut letenja. Naprava s kompaktnim ohišjem tehta le 315 gramov, za uporabo pa bo pripravljena po vsega 10 sekundah.

Kamera s Sonyjevim senzorjem z ločljivostjo 21 MP in 3-kratno povečavo je sposobna ustvarjati posnetke 4K HDR. Kljub temu, da je zelo kakovostna, pa bo več pozornosti gotovo požela nova termalna kamera, ki jo lahko aktivirate s pritiskom gumba v pripadajoči aplikaciji. Ta zazna temperature med -10 in 400 stopinjami Celzija ter razlikuje med telesnimi temperaturami ljudi in živali, hkrati pa jo je mogoče uporabiti še za številna druga opravila.

Parrot Anafi Thermal, ki je namenjen zlasti profesionalcem, bo na voljo od konca maja naprej. Zanj bo potrebno odšteti 1900 €.

Galerija: Parrot ANAFI Thermal

Parrot Anafi ThermalOdpri galerijo

agazzi Agazzi: nahrbtnik na prstni odtis Foto1_Samsung COOKHOUSE Samsung predstavil inovativne gospodinjske aparate Panasonic Vitrine Panasonic Vitrine: OLED-zaslon, ki ti polepša dom 1509 Acer ConceptD: nova kolekcija, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše ·