novo 2
Utrip mesta · arhitektura

Na vrhu spiska najdražjih stanovanj na Manhattnu v New Yorku se je te dni znašlo penthouse stanovanje, ki se nahaja na vrhu prestižnega hotela The Pierre in je prava paša za oči.

Na Manhattnu je vedno zabavno, še posebej pa je dogajanje zanimivo na področju nepremičninskega trga. Te dni se je na samem vrhu spiska najdražjih nepremičnin znašlo penthouse stanovanje v New Yorku, ki so ga cenilci ovrednotili na vrtoglavih 125 milijonov dolarjev. Stanovanje, ki ga je leta 1999 za “zgolj” 21,5 milijonov dolarjev kupil pokojni poslovnež Martin Zweig, najdemo na vrhu prestižnega hotela The Pierre. Notranjost čudovitega stanovanja krasi notranja oprema v slogu Versajske palače. V kolikor so nam všeč pozlačeni detajli, umetniška dela, brokat in naborki, nas bo galerija, s pomočjo katere se lahko sprehodimo po stanovanju, ki premore pet spalnic, šest kopalnic, pet kaminov in zasebno dvigalo, še posebej očarala.

PREBERITE ŠE: Previsna hiša v japonskih gorah

Odpri galerijo
Barvitost bivalnega prostora. Airbnb – turistom v Ljubljani na voljo novo oblikovalsko stanovanje v Situli mountain-hut-house-6 Julijske alpe: gorska koča na 2531 metrih v kateri lahko prespimo zastonj moon-hoon-architect-starwars-house-designboom-02 Moon Hoon: korejska hiša v Star Wars stilu Nov most s svojo nevidnostjo ne konkurira ostalim mestnim elementom. V Ljubljani odprt prenovljen most – Ribja brv · · · ·