Pasja pedikura: lastnike kosmatincev je obnorel ta lepotni trend
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Drži kot pribito, da je pes človekov najboljši prijatelj. In kako kakovostno preživeti čas z ljubimi osebami? Odpravita se na pedikuro.

Pred kratkim smo pisali o tem, da so ženske po svetu obsedene z izjemno dolgimi nohti na stopalih, različnih oblik in barv. In ko smo mislili, da smo videli prav vse, nas šokira nov trend, ki je med lastniki psov požel zanimanje – med štirinožnimi prijatelji je namreč priljubljena pasja pedikura. Da, dobro vidiš! :)

Lastniki psov po vseh svetu si namreč izdelujejo (ujemajočo se) pedikuro skupaj s svojimi psi. Zveni povsem blazno, a naj bi se poleg dobre masaže, igre na dvorišču, kopanja, okusne hrane … tudi pedikura znašla na seznamu stvari, ki jih morate (VSAJ ENKRAT NA MESEC) privoščiti svojemu kosmatičku.
Ideja je blazno srčkana, koliko pa je varna, bodo presodili veterinarji.

In kakšno je tvoje mnenje?

View this post on Instagram

#puppy #pupinstagram #dognailspainted #pup

A post shared by 🐾Kyon🐾 (@kyon_the_k9_pup) on

veronika_decides_to_die-Banner-2015 Nobeno srce ni trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami: 10+ misli Paula Coelha za življenje demorris-byrd-MbGyjojlz2Y-unsplash Ko misliš, da ne moreš več, takrat največ zmoreš: dvigni glavo, nasmej se in naredi nekaj s svojim življenjem! shutterstock_750294148 Teh 7 modrosti se naučiš, ko rodiš prvega otroka! Želite živeti sami? 5 strahov, ki jih boste MORALI premagati Želite živeti sami? 5 strahov, ki jih boste MORALI premagati ·