Omejena kolekcija #stayGOALden
V zraku · buzz buzz

Lanska Kickstarterjeva uspešnica Passion Planner spet navdušuje. Angela Trinidad, ki je z inovativnim osebnim planerjem enkrat za vselej opravila z vsemi samolepilnimi listki, ki krasijo naše delovne površine, in omogočila, da bomo končno utegnili uresničiti svoje sanje, je na Kickstarterju predstavila omejeno kolekcijo Passion Planerjev z osveženo podobo in novimi vsebinami.

V omejeni kolekciji osebnih planerjev Passion Planner #stayGOALden Limited Edition, ki te dni navdušuje na priljubljenemu omrežju za množično financiranje Kickstarter, najdemo priljubljene osebne organizerje v novi zlati preobleki. Osebni organizerji v velikosti zvezka Passion Planner so kot nalašč za ljudi, ki so vedno na poti in želijo svoje življenje kar najbolje izkoristiti. Uporaba planerja je izredno preprosta, vsebinsko je zvezek namreč razporejen na mesečni in tedenski pogled, najzanimivejši del pa je poimenovan ”Passion”. Pri strastnem delu planerja gre za uresničevanje naših sanj.

Oblikovalka se je pri snovanju svojega projekta namreč zavedala, da imamo uporabniki željo po usklajevanju še česa drugega kot dela in Tinder zmenkov. ”Passion” predel organizerja nam omogoča, da postopoma, korak za korakom, stopamo po poti do svojih kratkoročnih, dolgoročnih in celo življenjskih ciljev. Po koncu vsakega meseca nas čaka tudi reflektivno vprašanje, s katerim lahko sledimo svojemu napredku. Poleg ključnih značilnosti Passion Planneja nova, omejena kolekcija predstavlja prenovljeno notranjost, ki je zdaj veliko bolj elegantna, in novimi predeli “People To See”, “Places To Go” in “Not To-Do List”, ki nam pomagajo, da sledimo svojim sanjam ter se izogibamo ljudem in opravkom, ki nas pri njihovem uresničevanju ovirajo.

Projekt lahko podpremo na Kickastarterju in si zagotovimo čudovit organizer, ki bo naše življenje spremenil v organizirano pravljico.

PREBERITE ŠE: Pooch Selfie: Pasji selfi ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev

Passion Planner novostiOdpri galerijo
Man reading newspaper 10 jutranjih navad najbolj uspešnih ljudi Jesen - v kraljestvu barv Najlepše fotografije jeseni ali zakaj je jesen najlepši čas v letu Ko gre za izgovore za bolniško, so lahko vsi ljudje na tem svetu kreativni. Letošnji izbor najbolj neumnih izgovorov zaposlenih, zakaj niso prišli v službo Filip Flisar Je Filip Flisar res ostal brez brkov? Samo Sveta Vladar ve! ·